Concerten van populaire artiesten in Nederland

Vind je het heerlijk om van tijd tot tijd naar een concert te gaan? Dan is het verstandig om op de hoogte te blijven van concerten van populaire artiesten in Nederland. Of je nu nationale of internationale musici live wilt bekijken en beluisteren, je kunt in Nederland altijd jouw ideale concert vinden. Het aanbod is namelijk zeer divers.

Veel internationale zangers, zangeressen en bands komen met enige regelmaat langs in Nederland. Artiesten als Justin Timberlake, Ne-Yo, Michael Bublé, Jason Mraz en Katie Melua hebben één of meerdere optredens verzorgd op podia als de Heineken Music Hall en Paradiso. Als je kaarten wilt kopen voor dergelijke optredens, is het raadzaam om er snel bij te zijn, want meestal verzorgen artiesten van dit kaliber maar één of twee concerten in Nederland. Deze live optredens raken vaak uitverkocht.

Ook de liefhebber van Nederlandse artiesten kan vele concerten aflopen. Ilse de Lange en Anouk toeren vaak langs verschillende poppodia en de Amsterdam Arena is een tweede thuis voor de Toppers. Het is verstandig om goed op de hoogte te blijven van de concertagenda’s van grote poppodia, zodat je niet de kans mist om jouw favoriete artiest live te zien optreden.

Voor een overzicht van aankomende concerten en bruikbare concerttips kun je kijken op de website van On Stage. Onder het tabblad ‘Concert’ vind je onder meer een lijst van artiesten en concerten. Voor meer informatie kun je kijken op de website.

 
Bron: concert.nl

Laat een reactie achter