Top 5 concerthallen

Vind jij het geweldig om grote concerten bij te wonen? Zing je graag een liedje mee met jouw lievelingszanger of -zangeres? Dan zijn concerten in grote concerthallen iets voor jou. Bij deze de vijf leukste en meest bekende concerthallen van Nederland.

1. Heineken Music Hall - heineken-music-hall.nl
Echte concertgangers noemen deze concerthal in Amsterdam liefkozend HMH. De Heineken Music Hall is geliefd onder beroemde artiesten en wordt regelmatig vereerd met een bezoekje van een internationale zanger of zangeres. Dit heeft onder meer te maken met het feit dat deze concerthal de beste akoestiek van heel Europa heeft. Wil jij graag naar een concert in de Heineken Music Hall? Kijk dan op de website om uit te vinden waar je kaarten kunt kopen voor het concert. Meestal worden concerten in de HMH georganiseerd door een andere partij, waardoor je de kaarten niet bij de concerthal zelf kunt kopen.

 

 

 

 

2. Ziggo Dome - ziggodome.nl
In deze gloednieuwe concerthal kun je genieten van de muziek van artiesten als Marco Borsato, Pearl Jam en Lady Gaga. De Ziggo Dome opende haar deuren in juni 2012 en is daarmee één van de jongste concerthallen. Voor je een concert bezoekt, kun je ook een hapje eten in het complex. Op de website kun je per evenement links vinden naar officiële voorverkoopadressen.

 

 

 

 

3. Gelredome - gelredome.nl
Dit enorme stadion met verschuifbaar dak is al jaren de grote trots van Arnhem. Het Gelredome is geliefd onder populaire artiesten, omdat de concerthal tienduizenden bezoekers tegelijk kan toelaten. Het Gelredome heeft een eigen app ontwikkeld die je gemakkelijk op jouw iPhone 5 kunt installeren. Wil je een groot concert in het Gelredome bijwonen? Kijk dan op de website voor betrouwbare informatie omtrent ticketverkoop.

 

 

 

4. Ahoy - ahoy.nl
Wie heeft er nu niet gehoord van deze grote Rotterdamse concerthal, die favoriet is onder nationale en internationale artiesten? De ware muziekfanaat moet minimaal één keer een concert in de Ahoy hebben bijgewoond. Wil je verzekerd zijn van toegangskaartjes? Via ‘Ahoy Concert Alert’ blijf je op de hoogte van de nieuwste concerten en weet je precies wanneer de voorverkoop van concertkaarten begint.

 

 

5. Amsterdam Arena - amsterdamarena.nl
De Amsterdam Arena is niet alleen voor voetbalfans. Grote artiesten kiezen dit stadion regelmatig uit voor het geven van spectaculaire concerten. Wil je een van deze grootse evenementen bijwonen? Kijk dan op de website voor de agenda en informatie over ticketverkoop.