Top 5 poppodia

Speelt muziek een belangrijke rol in jouw leven en bezoek jij graag een goed concert? Dan is het handig om te weten welke poppodia jij als fervent muziekliefhebber absoluut moet hebben bezocht. Hierbij een overzicht van de vijf beste poppodia van Nederland.

1. Paradiso - paradiso.nl
Deze poptempel mag je als ware muziekfanaat niet missen. Zowel nationale als internationale artiesten reizen regelmatig af naar het hart van Amsterdam om in het knusse Paradiso een geweldig optreden te verzorgen. Toegangskaarten kun je kopen via Ticket Service Nederland. Er zijn drie mogelijkheden om kaarten te kopen: bij de officiële voorverkoopadressen, op de website en via de telefoon. Bij Paradiso kun je alleen op de avond zelf kaartjes kopen, mits het concert nog niet is uitverkocht.

 

 

2. Melkweg - melkweg.nl
Dit Amsterdamse poppodium concentreert zich op een brede programmering waarin de meeste muziekstijlen aan bod komen. Er worden veel liveoptredens van nationale en internationale musici georganiseerd in de Melkweg. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa, op de website, via Ticket Service Nederland en bij een aantal lokale en landelijke voorverkoopadressen.

 

 

3. Tivoli - tivoli.nl
Het Utrechtse Tivoli heeft niet één, maar twee locaties. Je kunt er regelmatig terecht voor concerten van kwalitatief goede artiesten. Op de website vind je uitgebreide informatie over ticketverkoop. Controleer altijd de locatie op je kaartje, zodat je naar de juiste plek gaat.

 

 

 

4. Paard van Troje - paard.nl
Dit Haagse poppodium heeft artiesten als U2 en Mick Jagger mogen verwelkomen. De echte muziekliefhebber mag een concert in het Paard van Troje niet missen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website, aan de kassa en via een aantal voorverkoopadressen die op de site worden vermeld.

 

 

5. De Effenaar - effenaar.nl
Midden in Eindhoven ligt een groot poppodium: de Effenaar. Bands als The Cure en Red Hot Chili Peppers hebben dit podium reeds vereerd met een bezoekje. Wil jij bij het volgende concert aanwezig zijn? Kijk dan op de website van de Effenaar voor uitgebreide informatie over het kopen van geldige tickets.