Hoe kom je aan kaartjes voor de wedstrijd van je favoriete team

concerten

Hoe kom je aan kaartjes voor de wedstrijd van je favoriete team

Hoe kom je aan kaartjes voor de wedstrijd van je favoriete team

Het belangrijkste voordeel van wachten in de rij voor kaartjes is dat je uitstekende kansen hebt om kaartjes te bemachtigen voor de shows die je wilt bijwonen. Wachten in de rij leidt echter vaak tot frustratie en verlegenheid. Als u in de rij staat in de hoop dat iemand u een kaartje zal geven, zult u waarschijnlijk gefrustreerd en geïrriteerd raken. Soms gaat de rij snel, maar als u eenmaal vooraan in de rij staat, ontdekt u dat u niet de enige in de rij bent. En als je langer dan tien minuten in de rij moet staan, raak je waarschijnlijk nog geïrriteerder.

tickets

Veel professionele sportteams maken er een gewoonte van om op de openingsdag, meestal weken voor het seizoen, al hun tickets te verkopen. In sommige stadions zijn de kaartjes al een dag of twee voor de wedstrijd beschikbaar voor het grote publiek. In andere stadions zijn de kaarten helaas alleen verkrijgbaar voor seizoenkaarthouders, houders van een speciale toegangskaart, of voor de aanwezige fans. Seizoenkaarthouders krijgen het hele jaar onbeperkt toegang tot de wedstrijden; houders van een speciale toegangskaart krijgen voorrang bij de wedstrijden; en de aanwezige fans krijgen voorrang bij alle wedstrijden.

Om te bepalen welke kaarten voor u beschikbaar zijn, belt u een paar dagen voor het evenement naar de kassa. De medewerkers van het evenement kunnen u vertellen of u al dan niet voorrang krijgt bij de kaartverkoop en u instructies geven over hoe u uw kaarten kunt kopen. Houd in gedachten dat de meeste professionele sportteams grote nadruk leggen op klanttevredenheid, dus het is waarschijnlijk dat de mensen die bij de kassa werken zeer behulpzaam zullen zijn. Bovendien, als je in de rij staat om tickets te kopen, moet je ook met de mensen aan de balie spreken. Zij kunnen u informatie geven over uw huidige plaats in de rij en u ook laten weten welke plaatsen er momenteel beschikbaar zijn.

Tags
Populair
img
Toelating tot een universiteit en wachtlijsten
img
Staat uw kind op een wachtlijst?
img
Kennismaking met de podiumkunsten
img
Hoe kom je aan kaartjes voor de wedstrijd van je favoriete team
img
Concerten - De wachtlijst maken
Trending