Staat uw kind op een wachtlijst?

concerten

Staat uw kind op een wachtlijst?

Staat uw kind op een wachtlijst?

Concertkaarten gaan over het algemeen snel over de toonbank als een artiest of band aankondigt dat er kaarten te koop zijn. De aard van het verkopen van tickets die zo snel uitverkocht zijn vereist echter geduld - de kaartkopers hebben in veel gevallen dagen of weken op deze tickets gewacht, en als ze eenmaal zijn verkocht, houdt het wachten niet op. In dit scenario zijn de Concert Ticket Service bedrijven te hulp geschoten. Een bedrijf dat tickets aanbiedt nadat ze uitverkocht zijn, staat bekend als een "e-sales" bedrijf, omdat deze bedrijven tickets van tevoren kopen en ze direct op verzoek verkopen.

wachtlijstWachtlijst

Staat uw kind op een wachtlijst?

Concertkaartjes gaan over het algemeen snel als een artiest of band aankondigt dat er kaartjes te koop zijn. De aard van het verkopen van tickets die zo snel uitverkocht zijn vereist echter geduld - de kaartkopers hebben in veel gevallen dagen of weken op deze tickets gewacht, en als ze eenmaal zijn verkocht, houdt het wachten niet op. In dit scenario zijn de Concert Ticket Service bedrijven te hulp geschoten. Een bedrijf dat tickets aanbiedt nadat ze zijn uitverkocht, staat bekend als een "e-sales"-bedrijf, omdat deze bedrijven de tickets van tevoren kopen en ze op verzoek onmiddellijk verkopen.

}

De ticketbedrijven verdienen hun geld door deze tickets aan te bieden en door een commissie te innen op de nominale waarde van elk verkocht ticket. Meestal heeft een artiest of band een handjevol tickets beschikbaar voor concerten die uitlopen, en willen de eigenaars van de tickets er zo snel mogelijk vanaf. Het feit dat ze op een wachtlijst staan van mensen die wachten om kaarten te kopen betekent dat deze kaarten niet uitverkocht raken aan het grote publiek. Wat er dan gebeurt is dat een Concert Ticket Service bedrijf de tickets opkoopt van de promotor en ze vervolgens direct doorverkoopt aan de concertgangers. Wanneer er meer tickets binnenkomen (meestal van de promotor, of via doorverkoop), kunnen degenen die op de wachtlijst stonden vervolgens tickets van de lijst kopen, op welk moment de wachtlijst wordt verwijderd.

Er bestaan veel wachtlijsten, zowel voor concerten als voor andere soorten tickets zoals stand-up comedy shows, theaterproducties, schoolconcerten en musicals. Als uw kind ziek is of u om de een of andere reden niet bij een concert kunt zijn, is het soms onmogelijk om voor uw kind bij een concert aanwezig te zijn. Dit kan tot gevolg hebben dat een ouder de show moet missen die hij voor zijn kind wil, of het gevoel heeft dat zijn kind niet de opvoeding krijgt die het verdient, omdat het niet kan gaan. Concerten zijn belangrijk, of je nu een ouder bent of niet. Je kunt er niet omheen.

Tags
Populair
img
Treinwachtlijst - Is er een garantie?
img
Toelating tot een universiteit en wachtlijsten
img
De voordelen van het toelaten van alleen toppresteerders tot uw school
img
Concertkalender-ideeën
img
Wat is een concert?
Trending