De voordelen van het toelaten van alleen toppresteerders tot uw school

concerten

De voordelen van het toelaten van alleen toppresteerders tot uw school

De voordelen van het toelaten van alleen toppresteerders tot uw school

De meeste scholen gebruiken de wachtlijst in hun toelatingsproces om de onzekerheid van hun toelatingsproces te beheersen. Studenten weten dus niet echt of ze worden toegelaten of niet. En net als studenten weten de toelatingsafdelingen niet hoeveel van degenen op hun wachtlijst uiteindelijk een aanbod tot toelating zullen accepteren. Een teveel aan ingeschreven studenten op een bepaalde school kan net zo problematisch zijn als een teveel aan studenten op de wachtlijst. Er is altijd de mogelijkheid dat sommige studenten helemaal stoppen met school, en zij die overblijven kunnen beperkte keuzes hebben als het gaat om hoofdvakken en buitenschoolse activiteiten.

wachtlijst

Dit leidt er helaas toe dat er dringend behoefte is aan een manier om de op de wachtlijst geplaatste studenten die niet zo goed meekomen, maar toch hebben besloten om zich in te schrijven, in goede banen te leiden. Een goede manier om dit te doen is om een deel van de studenten die op de wachtlijst staan een e-mail te sturen waarin hun de mogelijkheid wordt geboden om te worden toegelaten. Natuurlijk moet u de studenten een goede reden geven om naar uw instelling te komen - en een goede reden om te willen komen. Bijvoorbeeld, als je een muziek major, dan kun je misschien een e-mail te sturen naar potentiële deelnemers bieden hen een kans om te leren over je muziek carrière door middel van een muziek compositie klasse. Als je school artistieke mogelijkheden heeft voor mensen op de wachtlijst, kun je een link naar het evenement sturen naar degenen die interesse hebben getoond in jouw kunst en/of studie van kunst en geschiedenis.

Het is natuurlijk het beste om mensen op de wachtlijst niet te pushen, want zij moeten de keuze hebben of ze wel of niet willen komen. Zij moeten de kans krijgen om te beslissen of ze zich aan uw instelling kunnen binden, gezien de moeilijkheidsgraad van de gewenste studierichting. Door wat ruimte te bieden op uw toelatingswebsite of via e-mail, geeft u deze toekomstige studenten de kans om te kijken naar scholen die hen toelating kunnen bieden met de hulp die ze nodig hebben.

Tags
Populair
img
Staat uw kind op een wachtlijst?
img
Concerten - De wachtlijst maken
img
Kennismaking met de podiumkunsten
img
Hoe kom je aan kaartjes voor de wedstrijd van je favoriete team
img
Concertkalender-ideeën
Trending