Treinwachtlijst - Is er een garantie?

concerten

Treinwachtlijst - Is er een garantie?

Treinwachtlijst - Is er een garantie?

Geen wachtlijst (NLR): Als de passagiersgegevens zijn gemarkeerd als NLR gevolgd door een willekeurig nummer dan is het ticket een wachtlijst. In dit geval wordt het ticket NIET automatisch geannuleerd en als er dus niet genoeg tickets zijn, krijgt niemand de kans om tickets te boeken. Bijvoorbeeld, als er slechts tien passagiers zijn en de ticketprijs is ongeveer twintig dollar en als er slechts één passagier is en hetzelfde ticket is geboekt voor een bedrag lager dan twintig dollar en er zijn geen beschikbare tickets en het ticket heeft geen naam van de koper erin, dan zou er geen manier zijn dat de persoon in staat zal zijn om tickets voor dat specifieke tarief te krijgen.

wachtlijstwachtlijst

Wachtlijst treinen - Is hier enige garantie op?

Geen wachtlijst (NLR): Als de passagiersgegevens zijn gemarkeerd als NLR gevolgd door een willekeurig nummer dan is het ticket een wachtlijst. In dit geval wordt het ticket NIET automatisch geannuleerd en als er dus niet genoeg tickets zijn, krijgt niemand de kans om tickets te boeken. Als er bijvoorbeeld maar tien passagiers zijn en de prijs van het ticket is ongeveer twintig dollar en als er maar één passagier is en hetzelfde ticket is geboekt voor een bedrag dat lager is dan twintig dollar en er zijn geen beschikbare tickets en op het ticket staat geen naam van de koper, dan kan de persoon in kwestie op geen enkele manier tickets voor dat specifieke tarief krijgen.

Niet-bevestigde/onbevestigde tickets (NCR): Zoals de naam al doet vermoeden, is een ticket dat GEEN ID of POS heeft die de boeking bij de makelaar bevestigt, een NCR-ticket. Het betekent dat het ticket is geboekt zonder de kennis of de steun van de makelaar of agent. Dit ticket is NIET onderworpen aan enige verdere verificatie en als u wilt controleren of het ticket echt is geboekt of niet, kunt u de klantenservice bellen en de vraag stellen. De agent zal u een bevestigend antwoord geven.

Geen treinen beschikbaar (NTR): Als er meer dan acht treinen beschikbaar zijn en er zijn slechts drie lege zitplaatsen in een trein, dan is er geen plaats voor de derde zitplaats. Dus in deze situatie moet men wachten op de volgende trein of een latere trein. Als er drie lege zitplaatsen zijn in een trein en er zijn acht treinen beschikbaar, dan zijn er drie zitplaatsen beschikbaar in elke trein. Als er slechts twee lege plaatsen zijn in een trein en er zijn acht treinen beschikbaar, dan zijn er slechts twee zitplaatsen in elke trein. Nogmaals, wachten op een trein op de wachtlijst is niet mogelijk.

Tags
Populair
img
Ticketing - Waarom is er een wachtlijst?
img
Hoe kom je aan kaartjes voor de wedstrijd van je favoriete team
img
Treinwachtlijst - Is er een garantie?
img
Toelating tot een universiteit en wachtlijsten
img
Waarom gaan mensen naar concerten?
Trending